کسب و کارهای اینترنتی موفق در ایران

اگر کمی به اطراف خود نگاه کنیم، کسب وکارهای اینترنتی موفق در ایران را مشاهده می کنیم، با پیشرفت روز افزون اینترنت و مخصوصا با ورود ویروس کرونا به جهان، آمار کسب و کارهای اینترنتی بسیار افزایش یافت. قطعا شما هم مثل من علاقۀ زیادی به شناخت این کسب و کارها دارید و می خواهید بیشتر راجب آن ها بدانید، پس این مقاله برای شما هست و پیشنهاد می کنم تا پایان آن را، مطالعه کنید.

اینکه پیروزی کسب و کارهای موفق در ایران را، صرفا پرداخت هزینه های زیاد برای تبلیغات یا داشتن تعداد زیادی نیروی انسانی بدانیم، کاملا اشتباه است و مسئلۀ خیلی مهم تری به نام استراتژی هم وجود دارد، استراتژی کسب و کار، از اساسی ترین مسائل مربوط به داشتن یک کسب و کار موفق هست و برای داشتن آن باید زمان بگذاریم.

کسب و کارهای اینترنتی موفق در ایران، ولی گمنام!

در ابتدای ورود به این بحث باید این سوال را مطرح کنیم که “چه معیارهایی برای سنجش موفق بودن یک کسب و کار اینترنتی وجود دارد؟” آیا کسب و کار هرچه قدر شناخته تر باشد موفق تر است یا هرچه قدر نیروی بیشتری داشته باشد؟

زمانی که یک بیزینس، محصولات و خدمات باکیفیتی ارائه دهد، قطعا از جهتی تقاضا هم زیاد می شود و افراد نیاز بیشتری نسبت به خرید و استفاده از محصول، پیدا می کنند، پس موفق بودن به این معنا نیست که حتما چندصد نفر برای شما کار کنند، بلکه به این معنی است که مخاطبان هدف خود را شناخته باشید، با آن ها ارتباط برقرار کنید و سپس محصول یا خدمت خود را به آن ها معرفی کنید.

مورد دیگری هم که باید بدانید این هست که راه اندازی یک کسب و کار موفق در ایران، واقعا هدف دور از ذهنی نیست و فقط کافی است که شما منابع در دسترس را شناسایی کرده و با حداقل هایی که دارید کار را شروع کنید، اگر کمال طلبی بیش از اندازه داشته باشید و با خود بگویید که “باید همۀ تجهیزات و وسایل مورد نیاز کارم گران قیمت و با کیفیت خیلی بالا باشد” واقعا شروع کردن برایتان سخت ترین کار دنیا می شود.

آیندۀ کسب و کارهایی که در دنیای وب نیستند، چه می شود؟

یک سری از کسب و کارهای موفق در ایران، تنها به شبکه های اجتماعی تکیه کرده اند و در سطح وب وجود ندارند، درست است که در این لحظه موفق هستند و هر ماه درآمد خوبی را کسب می کنند، ولی این وضعیت کاملا موقتی است و فقط یکی دوسال در اوج قرار دارند، اما اگر در کنار شبکۀ اجتماعی یک سایت هم داشته باشند، قطعا نتیجۀ بهتری خواهند گرفت و جامعۀ مخاطبین خود را گسترده تر می کنند، زمانی هم که جامعۀ مخاطبین ما بیشتر شود، صددرصد درآمد بهتری برایمان رقم می خورد.

شما با داشتن سایت و قرارگرفتن در این بستر، کار خود را به افراد بیشتری نشان داده اید و کسب و کار سودآوری خواهید داشت، تنها کافی است اصول سئو و بازاریابی وب را یاد بگیرید، تا شاهد سودهای عظیمی باشید.

کسب و کارهای موفق در ایران

دیجی کالا

دیجی کالا در ابتدا یکی از بیزینس های خیلی کوچک بود و بیشتر به نقد و بررسی تلفن های همراه و لپ تاپ می پرداخت، اما امروزه به یکی از بزرگترین غول های دیجیتال مارکتینگ جهان تبدیل شده است! درست شنیدید، واقعا دیجی کالا شرکتی است که در سطح جهان، حرفی برای گفتن دارد.

دیجی کالا در همان ابتدای کار که در حال بررسی تجهیزات هوشمند بود، به تدریج نظر مردم، به خصوص قشر جوان را به خود جلب کرد و به پشتوانۀ خلاقیت و پشتکار خود به تبدیل به آمازون ایران شد.

ژاکت

شاید اکثر شما نام ژاکت را زیاد شنیده اید، ژاکت در واقع بهترین سایت فروش افزونه و قالب های وردپرسی هست، این کسب و کار توسط آقای علی حاجی محمدی که از فعالان حوزۀ دیجیتال مارکتینگ و از افراد موفق ایرانی در کسب و کار اینترنتی هست، بنیان گذاری شد، در حال حاضر هرکس قصد خرید قالب و افزونه دارد، قطعا به ژاکت سر می زند.

نی نی سایت

قطعا بسیار پیش آمده که سوالی را داخل گوگل سرچ کرده اید و در لینک های نخست، سایت نی نی سایت را دیده اید، این سایت در واقع بستری است برای خانم ها و مادران که محتواهای کاربردی را به آن ها ارائه می دهد و همچنین بخش مهمی هم دارد که یک خانم سوالش را می پرسد و خانم ها یا افراد دیگر روی آن سوال، پاسخ هایی را قرار می دهند و تعامل بسیار زیادی دارند.

برای مثال: کار اینترنتی در منزل نی نی سایت، یکی از موضوعاتی است که این روزها در نی نی سایت بحث داغی هست.

اسنپ

زمانی که اسنپ شروع به کار کرد مورد انتقاد بسیاری از تاکسی ران های دیگر شد و می گفتند که اسنپ، ناایمن و با قیمت پایین هست، اما در همان سال های اول توانست نتیجۀ صددرصدی بگیرد، اسنپ در حال حاضر دارای 500 پرسنل و نزدیک به 1 میلیون کاربر به عنوان راننده است.

آپارات

آقای محمدجواد شکوری مقدم، بستر اشتراک ویدیوی آپارات را در سال 89 ایجاد کرد که تبدیل شد به یکی از مهم ترین سایت های اشتراک ویدیو در جهان، آپارات همچنین رتبۀ دوم الکسا در ایران را به دست آورده است.

جمع بندی

تمام سعی خود را بر این گذاشتیم که مقالۀ کامل و مفیدی را خدمتتان ارائه دهیم، امیدوارم که نسبت به کسب و کارهای اینترنتی موفق در ایران، شناخت خوبی پیدا کرده باشید، تمام مطالبی که گفته شد در واقع انگیزه ای برای شما به حساب می آیند که بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید و اقداماتی را برای قرار گرفتن شغل خود در لیست مشاغل اینترنتی انجام دهید.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×